Blog


honlapkellene.hu

Keresőoptimalizálás

01

Miért nem fontos már a PageRank?


Szerző: honlapkellene.hu, 2012. március 12., 11:51

Annak idején, mikor a Google létrehozta a PageRank algoritmust, még valóban komoly értéke volt annak, ha egy weboldal magas PageRank értékkel rendelkezett. Ugyan már akkor sem csak ez a szám jelentette egy-egy honlap keresőben elfoglalt helyét, de mindenesetre a rangsorolás szempontjából valóban fontos volt. Mára ez gyökeresen megváltozott.

Elolvasom

Kategóriák

Legfrissebbek

Ügyfeleink szerint...

Egy kültéri bútorok értékesítésével foglakozó amerikai ügyfelemnek szüksége volt egy új honlapra a régi helyett. Mivel korábban már kapcsolatban álltam a Honlapkellene.hu csapatával, és tisztában voltam a képességeikkel, így őket javasoltam a feladatra. A munkájukkal én is, és az amerikai megrendelő is maximálisan elégedett volt.
Szilágyi Ildikó - People in Business Co.
Cégünk célja volt, hogy a meglévő idősebb korosztályba tartozó ügyfeleink mellé a fiatalabb korosztályt is megcélozzuk termékeinkkel. Erre a célra a Facebook látszott a legalkalmasabbnak. A Honlapkellene.hu csapatának sikerült egy kiváló, fiatalos arculati elemet készíteni a létrehozott Facebook oldalunk számára, melynek segítségével fél év alatt közel másfélszeresére sikerült növelnünk a megrendeléseink számát.
Karmazsin Ferenc - Steepfashion Kft.