Blog


honlapkellene.hu

Keresőoptimalizálás

01

Miért nem fontos már a PageRank?


Szerző: honlapkellene.hu, 2012. március 12., 11:51

Annak idején, mikor a Google létrehozta a PageRank algoritmust, még valóban komoly értéke volt annak, ha egy weboldal magas PageRank értékkel rendelkezett. Ugyan már akkor sem csak ez a szám jelentette egy-egy honlap keresőben elfoglalt helyét, de mindenesetre a rangsorolás szempontjából valóban fontos volt. Mára ez gyökeresen megváltozott.

Elolvasom

Kategóriák

Legfrissebbek

Ügyfeleink szerint...

Korábban sok kellemetlenséget okozott számomra, hogy a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat nem tudtam kire bízni. Szükségem volt egy olyan csapatra, akik az ezzel kapcsolatos terhek nagy részét leveszik a vállamról. Ekkor találtam rá a Honlapkellene.hu csapatára, akik azóta is megbízhatóan és az elvárásaimnak megfelelően működnek közre a honlapjaim működtetésében és fejlesztésében. A korábban sok hibával küszködő weboldalaimat kijavították, az egyik honlapra egy új, profi kinézetet készítettek, emellett pár hónap alatt a Google találati listájának elejére juttatták a honlapokat egy meglehetősen nagy versenyben. De talán a legfontosabb mégis az, hogy mindig mellettem tudhatok egy csapatot, akikre bármikor, bármilyen webes probléma esetén számíthatok.
Albert Tamás - Virág Varázs 56. Bt.
Cégünk célja volt, hogy a meglévő idősebb korosztályba tartozó ügyfeleink mellé a fiatalabb korosztályt is megcélozzuk termékeinkkel. Erre a célra a Facebook látszott a legalkalmasabbnak. A Honlapkellene.hu csapatának sikerült egy kiváló, fiatalos arculati elemet készíteni a létrehozott Facebook oldalunk számára, melynek segítségével fél év alatt közel másfélszeresére sikerült növelnünk a megrendeléseink számát.
Karmazsin Ferenc - Steepfashion Kft.