Látogatószerzés


ügyfeleket viszünk a honlapjára

01

Látogatószerzés

Az elkészültekor minden céges weboldal olyan, mint egy éppen megnyílt bolt, amiről senki nem tud, és ahová senki nem tér be vásárolni.
Hiába a profi kinézet, hiába a sok funkció. Amíg látogatók nem érkeznek a honlapra, addig az elkészült honlap csak kidobott pénz!


Önnek az Internetről megrendelőkre és ügyfelekre van szüksége.
Ehhez pedig az kell, hogy a honlapjára az Ön szolgáltatása avagy terméke iránt érdeklődő látogatók érkezzenek. Amíg ezek a látogatók nem érkeznek meg, addig csak Ön gyönyörködik a honlapjában, abból pedig nem lesz bevétele.
Mi vállaljuk, hogy a honlapjára olyan látogatókat viszünk, akiket érdekel az Ön szolgáltatása!

Hogyan csináljuk?

Rengeteg megoldás van arra, hogy egy weboldalra releváns (az adott téma iránt érdeklődő) látogatókat vigyünk:
 • kereső-optimalizálás (SEO)
 • közösségi média kampányok (pl. Facebook)
 • reklámkampányok
 • Az elhelyezett linkekről egy részletes listát adunk Önnek.
 • hírlevélkampányok
 • stb.

Minden weboldal más és más ebből a szempontból, hiszen az Interneten máshol található meg a célközönsége egy kutyaruhát forgalmazó webáruháznak, mint mondjuk egy ingatlanirodának.
Éppen ezért a látogatószerzéshez alkalmazott módszerek is honlaponként különbözhetnek.

Ennek ellenére Önnek nem kell foglalkoznia azzal, hogy a fenti módszerek közül mi éppen melyiket alkalmazzuk. Nem kell beleásnia magát a kereső-optimalizálás rejtelmeibe, sem pedig az átkattintás alapú reklámkampányok világába. Ez a mi dolgunk - Önnek csak a honlapra érkezett látogatókkal, az ügyfelekkel kell foglalkoznia.

02

Mennyiért csináljuk?

 • Nem kell fizetnie sem reklámkampányok elkészítéséért, sem kereső-optimalizálásért, sem pedig hírlevélküldésért.
 • Semmi olyanért nem kérünk pénzt, aminek a hatékonyságát igazából nem tudja előre megbecsülni.
 • És nem kérünk havi díjat sem!

 • Mi elvégzett munka után, teljesítmény alapon végezzük a látogatószerzést.
 • Ha nincs látogató az Ön honlapján, akkor nem kell fizetnie a szolgáltatásunkért.
 • Egy kialkudott előleg kifizetését követően már csak akkor kell csak fizetnie, ha a honlapjára látogatókat vittünk.
 • Ezzel nekünk is érdekünk lesz az Ön sikere, hiszen az elszámolás a honlapra vitt látogatók alapján történik!

Hány látogatót viszünk a weboldalára, és az mennyibe kerül?

Ha kontárok lennénk, vagy be akarnánk Önt csapni, akkor így látatlanban is tudnánk árat mondani rá. Látogatót szerezni az Interneten nem nagy mutatvány, hiszen egy kis rutinnal és minimális költséggel bárki tud akár több ezer látogatót is szerezni egy honlapra.

Önnek viszont olyan látogatókra van szüksége, akiket érdekel is az Ön által kínált szolgáltatás avagy termék! Olyan látogatókra, akik relevánsak az Ön témájára. Akikből potenciális ügyfél lehet.
Ezt már sokkal nehezebb elérni!

Az oldalra vitt látogatók száma és ennek ára elsősorban az Ön weboldalától, és a kínált szolgáltatástól/termékektől függ. Valamint attól, hogy az Ön vetélytársai milyen mértékben vannak jelen az Interneten, mennyire erős a verseny az adott témában.
Éppen ezért nem tudunk látatlanban árat mondani Önnek. Tudnunk kell, hogy milyen témával foglalkozik, milyen terméke/szolgáltatása van, hogy melyik régióban tevékenykedik. És ezen információk birtokában tudunk majd Önnek árajánlatot adni.

03

Ajándék

Minden weboldal esetében szükség van karbantartásra, ellenőrzésekre, rendszeres adatmentésekre, az új biztonsági kockázatokra való reagálásra, a tárhely és a domain gondjainak intézésére, és megannyi apró, de időrabló munkára.
Amennyiben igénybe veszi a Látogatószerzés szolgáltatásunkat, úgy a fenti feladatokat (a honlap technikai támogatása) ingyen elvégezzük Önnek!

(Ezen ajándék igénybe vétele elsősorban csak az általunk készített honlapokra vonatkozik! A nem általunk készített weboldalak technikai támogatása is lehetséges, de az minden esetben külön megállapodás kérdése.)

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjen árajánlatot a jobb oldalt található űrlap kitöltésével!

Kérje ingyenes ajánlatunkat most!

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél számára nem adjuk át.
Az ajánlatkérés nem kötelezi Önt vásárlásra!

Ügyfeleink szerint...

Korábban sok kellemetlenséget okozott számomra, hogy a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat nem tudtam kire bízni. Szükségem volt egy olyan csapatra, akik az ezzel kapcsolatos terhek nagy részét leveszik a vállamról. Ekkor találtam rá a Honlapkellene.hu csapatára, akik azóta is megbízhatóan és az elvárásaimnak megfelelően működnek közre a honlapjaim működtetésében és fejlesztésében. A korábban sok hibával küszködő weboldalaimat kijavították, az egyik honlapra egy új, profi kinézetet készítettek, emellett pár hónap alatt a Google találati listájának elejére juttatták a honlapokat egy meglehetősen nagy versenyben. De talán a legfontosabb mégis az, hogy mindig mellettem tudhatok egy csapatot, akikre bármikor, bármilyen webes probléma esetén számíthatok.
Albert Tamás - Virág Varázs 56. Bt.
Cégünk célja volt, hogy a meglévő idősebb korosztályba tartozó ügyfeleink mellé a fiatalabb korosztályt is megcélozzuk termékeinkkel. Erre a célra a Facebook látszott a legalkalmasabbnak. A Honlapkellene.hu csapatának sikerült egy kiváló, fiatalos arculati elemet készíteni a létrehozott Facebook oldalunk számára, melynek segítségével fél év alatt közel másfélszeresére sikerült növelnünk a megrendeléseink számát.
Karmazsin Ferenc - Steepfashion Kft.