Referenciáink


A teljesség igénye nélkül...

01

Viragmuhely.hu

Feladat: keresőoptimalizálás, hibajavítás, webdesign, sitebuild

A megrendelő először keresőoptimalizálási feladattal bízott meg minket a honlapjával kapcsolatban, a későbbiek folyamán pedig egy teljes design cserét kért a weboldalra. A keresőoptimalizálás során a honlap „virágrendelés” kulcsszóra 5., „virágcsokor” kulcsszóra pedig 1. helyre került a Google keresőben.


Honlap megtekintése

02

Apróhirdetés.biz

Feladat: honlapkészítés, keresőoptimalizálás, reklámkampányok, hírlevél kampányok

Napi szinten több ezer látogatóval bíró, általánosan ismert apróhirdető oldal, mely jelenleg több száz kulcsszóra található meg a Google kereső első oldalán (pl. „apróhirdetés”, „cserebere”, „eladó bútor”, stb.). Többféle hatékony funkció teszi lehetővé, hogy még egy ekkora portál működtetése is csak minimális időráfordítást igényeljen.


Honlap megtekintése

03

Ebadta.hu kutyaportál

Feladat: honlapkészítés, keresőoptimalizálás, reklámkampányok, hírlevél kampányok

Az ebadta.hu kutyaportál eredetileg egy kutyás apróhirdető oldalként kezdte pályafutását. Az átalakításokat és fejlesztéseket, valamint a hatékony keresőoptimalizálást követően jelenleg a legnépszerűbb kutyás oldalak közé tartozik. A már önmagában bonyolult apróhirdető rendszer később kiegészült egy webáruházzal is. Jelenlegi látogatószáma meghaladja a napi 2500 látogatót!


Honlap megtekintése

04

Ingatlan-kereso.com

Feladat: honlapkészítés, keresőoptimalizálás, reklámkampányok, hírlevél kampányok

Egy egyszerűen kezelhető ingatlanhirdető weboldal, melynél az áttekinthetőség mellett az egyszerű kezelhetőség játszott fontos szerepet. Az oldalt a magánhirdetők mellett egyre több ingatlaniroda veszi igénybe, akik számára a weblap egy külön adminisztrációs felületet biztosít a könnyebb hirdetéskezelés érdekében. Az oldal jelenleg a Google első 3 helye között szerepel „ingatlan kereső” és „ingatlan hirdetés” kifejezésekre.


Honlap megtekintése

05

Mezofi.com

Feladat: webdesign elkészítése, sitebuild

Egy partykellékekkel foglalkozó weboldal arculati elemeit kellett elkészítenünk. A megrendelő igénye alapján egy nagyméretű slideshow-t volt szükséges beépíteni az oldalba, illetve ügyelni kellett a kínált termékekhez passzoló színvilágra is. Az arculati elemek átadását követően a honlap további részeit nem mi készítettük.


Honlap megtekintése

06

Mestervirág.hu és Bestfleur.hu

Feladat: honlapelemzés, hibajavítás, keresőoptimalizálás

A két weboldal a Google keresőben viszonylag gyenge eredményeket produkált. Ezt kellett helyrehozni, és beelőzni velük a vetélytárs honlapokat. A munka első fázisában a weboldalak elemzése történt. Itt fény derült több komoly hibára, többek között arra is, hogy az egyik honlapot a Google kereső egyáltalán nem is „látta”. A hibák javítását követően kezdődött el a keresőoptimalizálás, melynek során mára a két honlap „virágküldés”, „virágrendelés”, „virágbolt” és több más kifejezésre is első oldalon szerepel a Google keresőben.


Mestervirág.hu Bestfleur.hu

07

Eladó-autó.com

Feladat: honlapkészítés, keresőoptimalizálás, reklámkampányok, hírlevél kampányok

A honlap esetében egy eladó autókkal foglalkozó weboldal elkészítése, majd a keresőkben való előrejuttatása volt a cél. A honlappal szemben támasztott feltételek között szerepelt a gyors oldalbetöltődés, és a szinte bárhol elhelyezhető reklámfelületek (bannerhelyek). Az oldal jelenleg „eladó autó” kifejezésre a Google első helyén szerepel.


Honlap megtekintése

Ügyfeleink szerint...

Egy kültéri bútorok értékesítésével foglakozó amerikai ügyfelemnek szüksége volt egy új honlapra a régi helyett. Mivel korábban már kapcsolatban álltam a Honlapkellene.hu csapatával, és tisztában voltam a képességeikkel, így őket javasoltam a feladatra. A munkájukkal én is, és az amerikai megrendelő is maximálisan elégedett volt.
Szilágyi Ildikó - People in Business Co.
Cégünk célja volt, hogy a meglévő idősebb korosztályba tartozó ügyfeleink mellé a fiatalabb korosztályt is megcélozzuk termékeinkkel. Erre a célra a Facebook látszott a legalkalmasabbnak. A Honlapkellene.hu csapatának sikerült egy kiváló, fiatalos arculati elemet készíteni a létrehozott Facebook oldalunk számára, melynek segítségével fél év alatt közel másfélszeresére sikerült növelnünk a megrendeléseink számát.
Karmazsin Ferenc - Steepfashion Kft.