Webes megjelenés


Bízza ránk a webes ügyeit!

01

Webes megjelenés

Ön bizonyára azért látogatott el ide, mert szeretne megrendelőket szerezni az Internetről. Ehhez olyan szakemberekre van szüksége, akik nem csak egyszerűen honlapot készítenek, hanem potenciális ügyfeleket is szereznek Önnek.


Mi kell a hatékony, pénztermelő webes megjelenéséhez?

  • Egy professzionális, ügyfélszerző weboldal.
  • Látogatók, akik a honlapon keresztül rendelnek Öntől.

Mi mindezen munkákat elvégezzük, hogy Önnek már csak az ügyfelekkel kelljen foglalkoznia!

02

Hogyan valósítjuk meg?

A munkánk - a fentiek alapján - kettő részből áll:

Honlapkészítés

Egy olyan weboldalt készítünk, amely sokkal inkább a jövőbeli látogatók igényei alapján készül, mintsem a mi, avagy az Ön elvárásai alapján.
Elsőre talán különösen hangzik, hogy nem az Ön ízlése szerint készül a weboldala, de ha belegondol, rájön, hogy ez logikus is!
A honlap célja nem az, hogy a tulajdonosa gyönyörködjön benne, hanem az, hogy bevételt termeljen neki. Ezt nevezik ügyfélszerző weboldalnak - mi ilyet készítünk Önnek.

Látogatószerzés

A honlap az elkészültekor olyan, mint egy könyv a könyvtár legrejtettebb zugában: senki nem olvassa.
A látogatószerzés célja, hogy olyan látogatókat vigyen a honlapra, akik érdeklődnek az Ön szolgáltatása iránt. Ezen látogatókból lesznek az Ön ügyfelei, megrendelői!

03

Ha azt szeretné ...

  • hogy ne csak egy honlapot kapjon, hanem mellé ügyfeleket is,
  • hogy valaki levegye a válláról az összes webes munkát,
  • hogy a honlap az elkészülte után egyből hozzon látogatókat,

akkor kérje személyre szóló árajánlatunkat most, a jobb oldalt található űrlap kitöltésével!

Kérje ingyenes ajánlatunkat most!

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél számára nem adjuk át.
Az ajánlatkérés nem kötelezi Önt vásárlásra!

Ügyfeleink szerint...

Korábban sok kellemetlenséget okozott számomra, hogy a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat nem tudtam kire bízni. Szükségem volt egy olyan csapatra, akik az ezzel kapcsolatos terhek nagy részét leveszik a vállamról. Ekkor találtam rá a Honlapkellene.hu csapatára, akik azóta is megbízhatóan és az elvárásaimnak megfelelően működnek közre a honlapjaim működtetésében és fejlesztésében. A korábban sok hibával küszködő weboldalaimat kijavították, az egyik honlapra egy új, profi kinézetet készítettek, emellett pár hónap alatt a Google találati listájának elejére juttatták a honlapokat egy meglehetősen nagy versenyben. De talán a legfontosabb mégis az, hogy mindig mellettem tudhatok egy csapatot, akikre bármikor, bármilyen webes probléma esetén számíthatok.
Albert Tamás - Virág Varázs 56. Bt.
Cégünk célja volt, hogy a meglévő idősebb korosztályba tartozó ügyfeleink mellé a fiatalabb korosztályt is megcélozzuk termékeinkkel. Erre a célra a Facebook látszott a legalkalmasabbnak. A Honlapkellene.hu csapatának sikerült egy kiváló, fiatalos arculati elemet készíteni a létrehozott Facebook oldalunk számára, melynek segítségével fél év alatt közel másfélszeresére sikerült növelnünk a megrendeléseink számát.
Karmazsin Ferenc - Steepfashion Kft.